.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

25 Ιουλίου 2014

Ένστολοι: Τι θα κάνει η κυβέρνηση με την απόφαση του Σ.τ.Ε...


Στην κάλυψη από φέτος ενός μέρους μόνον του κόστους για την «επανόρθωση» των μισθών και των συντάξεων των ενστόλων,ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση. 
«Πυξίδα» για τις αποφάσεις που θα λάβει, η κυβέρνηση έχει τη λύση που δόθηκε για τους δικαστικούς, ώστε να λάβουν αναδρομικά τα οφειλόμενα μετά από ένα χρόνο. 
Η αποκατάσταση πάντως των μισθών που απώλεσαν οι ένστολοι ενδέχεται να πάρει αρκετό χρόνο ακόμη.
Προς τούτο, η κυβέρνηση μπορεί να επιδιώξει να καθυστερήσει τις αποφάσεις της μέχρι και μετά τον.....>>
Οκτώβριο, προς τα τέλη του έτους –ή και μετά από τυχόν πρόωρες εκλογές. Το «όπλο» που έχει στα χέρια της είναι η δυνατότητα που διαθέτει να ζητήσει από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να γνωμοδοτήσει επί της αποφάσεως του Σ.τ.Ε., πριν την εφαρμόσει. Παρότι οι νομικοί σύμβουλοι των αποστράτων λένε πως πρόκειται για μια «κρυστάλλινη απόφαση», στο υπουργείο Οικονομικών θα στραφούν στον δικό τους νομικό σύμβουλο, που είναι το Ν.Σ.Κ., για να κρίνει αυτό σε ποιο βαθμό είναι δεσμευτική η τελεσίδικη απόφαση του Σ.τ.Ε. και πώς πρέπει να κινηθεί το δημόσιο, για να μην μπορεί να θεωρηθεί πως παρανομεί όσο δεν εφαρμόζει στην ολότητά της την απόφαση. 
Αν μάλιστα απαιτηθεί να αποφανθεί η Ομομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και όχι το αρμόδιο Τμήμα, τότε η εκτέλεση της απόφασης μπορεί να καθυστερήσει έτι περαιτέρω. 
Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσωπα που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, το σκεπτικό των μελών του Σ.τ.Ε. μπορεί να επιτρέπει, για παράδειγμα, τον περιορισμό του χρονικού ορίζοντα των αναδρομικών όπως επίσης και τον επανακαθορισμό των περικοπών σε επίπεδα χαμηλότερα από αυτά που καθορίστηκαν με τον Ν. 4093/2012 και χαρακτηρίστηκαν «αντισυνταγματικά», ώστε το συνολικό ποσό των αναδρομικών που θα επιστραφούν και των αυξήσεων που θα δοθούν στους ενστόλους να είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που απαιτείται για την πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012. 
Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να επανακαθοριστούν από μηδενική βάση τα μισθολόγια των ενστόλων, αναδρομικά από την 1-8-2012 ώστε οι συνολικές αποδοχές τους να είναι μεν υψηλότερες από αυτές που προέκυψαν με βάση το νόμο 4093/2012 αλλά ταυτόχρονα να εξακολουθούν να είναι χαμηλότερες από τα επίπεδα στα οποία βρίσκονταν μέχρι τον Ιούλιο του 2012!! 
Όλα αυτά πάντως θα βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης των κ.κ. Χαρδούβελη και Σταϊκούρα με τους εκπροσώπους των ενστόλων, οι οποίοι δείχνουν ως τώρα πως δέχονται την σταδιακή εφαρμογή των αποφάσεων όσον αφορά στα αναδρομικά, αλλά δεν συζητούν «κούρεμα» των απαιτήσεων κάθε δικαιούχου και καλούν την κυβέρνηση, όπως στην περίπτωση των δικαστικών έτσι και στην περίπτωσή τους, να επιδείξει την ίδια συνέπεια στις δεσμεύσεις της αλλά και την ίδια συμμόρφωση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. 
Το μόνο που έχει λογικοφανή βάση, λένε, είναι να γίνει συμψηφισμός των οφειλών με το κοινωνικό μέρισμα που έλαβαν 75.000 δικαιούχοι, λόγω των μειώσεων μισθών που είχαν υποστεί.  
Ωστόσο, όπως έγινε και στην περίπτωση των δικαστικών, προκειμένου να εκτελεστούν οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε., απαιτούνται οι σχετικές πιστώσεις, οι οποίες δεν έχουν προβλεφθεί στην παρούσα φάση, δεδομένου ότι η απόφαση εκδόθηκε εντός του 2014 και, κυρίως, κατόπιν της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018, που θέτει τα ανώτατα δεσμευτικά όρια δαπανών. 
Στην σύγκριση με την περίπτωση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών, οι οποίες αποκαθίστανται επίσης στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 (προ των μειώσεων που επέβαλε ο «μνημονιακός» νόμος 4093/2012 και σε συμμόρφωση με την απόφαση του Μισθοδικείου) στην κυβέρνηση τονίζουν: 
- Η σχετική απόφαση του Μισθοδικείου, που είναι ανώτατο δικαστήριο και δεσμεύει τη διοίκηση, εκδόθηκε πέρυσι, το 2013, ενώ του Σ.τ.Ε. πριν λίγες εβδομάδες μόλις, το 2014. 
- Από τη στιγμή που η απόφαση του Μισθοδικείου εκδόθηκε πέρυσι, υπήρχε η ευχέρεια ώστε έγκαιρα να προβλεφθεί η σχετική πίστωση όχι μόνο στον Προϋπολογισμό του 2014 αλλά και στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018 που ψηφίστηκε από τη Βουλή το Μάιο του 2014. Τη δυσκολία χειρισμού της υπόθεσης αυξάνουν, ωστόσο, δύο ακόμα ζητήματα. Το πρώτο αφορά στο μέρισμα που έλαβαν περίπου 75.000 ένστολοι, με αποκλειστικό κριτήριο το ύψος των αποδοχών τους, που δεν έπρεπε να ξεπερνούν τα 1.500 €.
Στην περίπτωση που οι αποδοχές των ενστόλων αποκατασταθούν σε υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα, είναι προφανές ότι χιλιάδες ένστολοι- κυρίως χαμηλόβαθμα στελέχη- θα πρέπει να επιστρέψουν το μέρισμα, επειδή οι αποδοχές τους για τον Ιανουάριο του 2014 θα υπερβούν το όριο των 1.500 ευρώ. 
Το δεύτερο πρόβλημα αφορά στις μισθολογικές προαγωγές, οι οποίες είχαν «ξεπαγώσει» ως αντίβαρο στις περικοπές που έγιναν το 2013, με βάση τον νόμο 4093/2012. Όπως επισημαίνουν στελέχη του οικονομικού επιτελείου, η όποια αναπροσαρμογή των αποδοχών προς συμμόρφωση με την απόφαση του Σ.τ.Ε. θα πρέπει τώρα να γίνει με βάση τους νέους βαθμούς των ενστόλων στους οποίους αντιστοιχούν υψηλότεροι βασικοί μισθοί από αυτούς του Αυγούστου του 2012 (κάποιοι πρόλαβαν και πήραν μέχρι και δύο βαθμούς). 
Το γεγονός αυτό πολλαπλασιάζει το ετήσιο κόστος για το μισθολόγιο τους, με τους πρόχειρους υπολογισμούς να ανεβάζουν το κονδύλι κατά τουλάχιστον 60.000.000 €. Πηγή: ΠΗΓΗ:

5 σχόλια:

 1. ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ*Η αισχροτητα των κυβερνωντων σε ολο της το μεγαλειο.Η απολυτη ξεφτιλα τους ξετυλιγεται μπροστα μας.Ο βασιλιας ειναι γυμνος.Δοξαστε τους και ξαναψηφιστε τους.Ετσι για να μην αφησουν τιποτα ορθιο.Σαμαρα,Βενιζελε,δεν εχεται πια ερισματα στην κοινωνια και πολυ περισσοτερο σε εμας,τους αποστρατους,τους ενστολους.Ειστε κοινοι ψευτες και κλεφτες.Ξερατε, οταν κανατε τις μειωσεις με τον Ν.4093|2012,πως ηταν παρανομες,γνωριζατε εκ των προτερων την αποφαση τουΣτΕ και ομως παρολα αυτα δεν κανατε τιποτα ωστε να υπαρχει προβλεψη στον προυπολογισμο του 2014,για τυχον επιστροφες και αναπροσαρμογες μισθων και συνταξεων.Πονηροι.Και κανατε τους εμβροντητους με την αποφαση.Αφου την ξερατε μηνες πριν εκδοθει,οχι γιατι ελεγχεται την δικαιοσυνη,αλλα γιατι γνωριζατε την ατιμια που ειχατε διαπραξει.Τα χρηματα των ενστολων,μοιρασατε ως κοινωνικο μερισμα στον κοσμο και σε μερικους ενστολους,για να κλεισουν,αν ειναι δυνατον,στοματα.Το νεο μισθολογιο που εχετε ηδη ετοιμασει προ πολλου,δεν μας πειθει.Τα αναδρομικα που θα μας δωσετε,σε βαθος 5ετιας,δεν θα μας κανουν να αλλαξουμε γνωμη για εσας.Γιατι η γνωμη μας,αλλα και η γνωμη ολοκληρου του Ελληνικου λαου εχει παγιωθει στην συνειδηση μας.Μια συνειδηση που εμεις εχουμε και εσεις δεν εχετε.Ειστε πλεον αναξιοι της εμπιστοσυνης του λαου και σαν τετοιοι θα περασετε στο περιθωριο της Ιστοριας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γνωμοδοτησεις επι γνωμοδοτησεων,συναντησεις επι συναντησεων,σεναρια επι σεναριων.Ολα αυτα συνθετουν ενα σκηνικο πληρους διαλυσης και αποστροφης μιας ανεντιμης πολιτικης πραγματικοτητας.Το Υπ.Οικον.θα ζητησει την γνωμοδοτηση απο το Ν.Σ.Κ.που ελεγχει,ειναι δικο του βασικα.Τι περιμενουμε,να γνωμοδοτησει κατι διαφορο απο το θελημα των αφεντικων του;Αποκλειεται και θα ειναι απολυτα φυσιολογικο,στην κοινωνια που ζουμε.Απο την συναντηση της Δευτερας με τον Χαρδουβελη δεν περιμενω τιποτα,γιατι ηδη εχει εκφραστει δημοσια,με το αναλογο βεβαια υφος που του προσδιδει η θεση του.Οι εκπροσωποι μας,κ.Αποστολε,ας παλεψουν για οτι το καλυτερο.Οι δυναμεις τους ειναι περιορισμενες,αλλα δεν πρεπει να παραδοθουμε αμαχητι.Δεν ξερεις ποτε τι θετικο μπορει να προκυψει.Ισως τους φωτισει ο Θεος,ισως τους πεισουμε,ισως δηλαδη αλλαξει κατι προς το θετικο την υστατη στιγμη.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και Αποστόλη ακολουθώ ευλαβικά αυτά που γράφετε .Χθές με ενημέρωσε φίλος επειδή λείπω σε διακοπές, ότι έληξε το δικαίωμα για αίτηση στο Νομικό συμβούλιο κτλ.για να μην παραγραφούν αυτά που χρωστούν.Τελικά είμαι χαμένος αν αποφασίσουν να τα δώσουν σε όσους έκαναν αίτηση ? Με τα δικά σας λεγόμενα είμαστε όλοι καλυμένοι χωρίς αιτήσεις κ.άλλα . Ισχύει ακόμα ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ/ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΞΙΝΕΣ ΟΙ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατ΄αρχήν σ΄ευχαριστώ αγαπητέ συνάδελφε για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύεις προς το πρόσωπό μου και γενικότερα στο Σύνδεσμο Αποστράτων Λάρισας...΄Ενας απ΄αυτούς που δεν έχουν κάνει αίτηση είμαι κι εγώ,όπως σύσσωμο και το 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας είναι σαφέστατη:http://saealarisas.blogspot.gr/2014/07/blog-post_23.html Η προθεσμία παραγραφής λήγει την 22-03-2015!! ... "Επιπλέον σύμφωνα με “δημοφιλή” άποψη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η απαίτηση μας παραγράφεται την 01/08/2012, όμως εκείνη την ημερομηνία ούτε ο καν ο νόμος 4093/2012(ΦΕΚ 222/12-11-2012) δεν είχε νομοθετηθεί, ούτε η πράξη αναπροσαρμογής της σύνταξης μας εκδοθεί (22-01-2013),επίσης σύμφωνα με άλλη άποψη ότι άρχεται η παραγραφή με την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης του Σ.τ.Ε. δηλ. την 16/06/2014 και λήγει την 15/06/2016, ούτε και αυτό ευσταθεί αφού αυτό είναι ένα εντελώς τυχαίο γεγονός, επιπλέον δε θα μπορούσε και να μην είχε καν συμβεί, εάν δεν είχε κατατεθεί αίτηση ακύρωσης, από κάποιες ενώσεις αποστράτων. Καλές διακοπές και καλή επιστροφή.

   Διαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.