.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

27 Ιουλίου 2014

Υπαγωγή του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Υπουργείο Εργασίας!!Το Υπουργείο Εργασίας, εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς καν να προηγηθεί διάλογος, εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων, μία «καταστροφική» τροπολογία με την οποία επιχειρείται να μπει οριστικό τέλος στα ασφαλιστικά μας Ταμεία. 
Ειδικότερα, με ρυθμίσεις που έχουν ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, προβλέπονται: 
α). Η υπαγωγή του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, στο Υπουργείο Εργασίας. 
β). Η ένταξη από 01/01/2015 των τομέων του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλειας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο Ε.Τ.Ε.Α. (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) 
γ). Η εφαρμογή από 01/01/2015 των διατάξεων του Ν. 4242/2014 στους Τομείς του Κλάδου Πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ (νέος μαθηματικός τύπος υπολογισμού του εφάπαξ, που σημαίνει αυτόματη μείωσή του κατά 40% έως 50%).
δ). Η κατάργηση από 01/01/2015 των κοινωνικών πόρων, μεταξύ αυτών και των διατάξεων που ψηφίστηκαν προ μηνών από την παρούσα κυβέρνηση. 
Είναι γνωστό ότι με το Ν. 4142/2013 λόγω ειδικών συνθηκών που διέπουν τη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και ανεγνώρισε πρόσφατα με τις αποφάσεις.......>> του το Σ.τ.Ε. και κατ' αναλογική εφαρμογή με τα ισχύοντα για τα ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων, θεωρήθηκε επιβεβλημένη και μεταφέρθηκε η υπαγωγή του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. από το Υπουργείο Εργασίας στην εποπτεία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.  
Τι άλλαξε μέσα σε ένα χρόνο περίπου και αλλάζει το καθεστώς υπαγωγής του ΤΕΑΠΑΣΑ; 
Πότε η Κυβέρνηση έπραξε το σωστό; Τότε ή τώρα; 
Είναι γεγονός ότι χάρη στη χρηστή διαχείριση διαχρονικά και παρά την τεράστια ζημιά που υπέστη το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. από την «αλόγιστη» εφαρμογή του PSI, και με τα μέτρα που ελήφθησαν από το χρόνο υπαγωγής στο Υπουργείο μας και εντεύθεν, εκ μέρους της Διοίκησης του Ταμείου (μειώσεις εφάπαξ, αύξηση εισφορών ασφαλισμένων κλπ) διασφαλίζεται η βιωσιμότητά του σε βάθος ετών και η δημιουργία πλεονασματικών χρήσεων. 
- Με την επιχειρούμενη τροπολογία, είναι πλέον ή βέβαιο ότι το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. χάνει τη διοικητική του αυτοτέλεια και στερείται της δυνατότητας του, να υπολογίζει, αυτοδυνάμως, σε ένα καλύτερο μέλλον. 
- Ένα υγιές Ταμείο θα υποχρεωθεί να συνυπάρξει σε ένα ανομοιογενές μείγμα ελλειμματικών και μη Ταμείων, που θα επιφέρει αυτόματα μία βίαιη «προσαρμογή» προς τα κάτω, αφού θα απολεσθεί κάθε δυνατότητα βιωσιμότητας και εξυγίανσης. 
- Οι εισφορές και οι θυσίες των αστυνομικών στην ενέργεια και αποστρατεία, θα έχουν συνεχώς μειούμενο αντίκρισμα.
- Οι ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι αστυνομικοί και αναγνωρίζει το Σύνταγμα και οι σχετικοί οργανικοί νόμοι, παύουν να έχουν οποιαδήποτε αξία για όσους υποστηρίζουν την «επίμαχη» τροπολογία. 
- Η δημιουργία Ασφαλιστικού πυλώνα για τα Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που είναι ο στρατηγικός μας στόχος, αυτόματα ακυρώνεται.
- Ο επιχειρούμενος έντεχνα «καλλωπισμός» με την εξαίρεση από την υπαγωγή στο Υπουργείο Εργασίας του Κλάδου Πρόνοιας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., σε τίποτα δεν αλλάζει την «προδιαγεγραμμένη» πορεία σε δρόμο, χωρίς επιστροφή. 
   Η διάκριση που δημιουργεί η τροπολογία μεταξύ Αστυνομικών-Πυροσβεστών και στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Λιμενικού Σώματος, καθώς για τις δύο τελευταίες κατηγορίες θα ισχύουν διαφορετικές διατάξεις για τα αντίστοιχα ταμεία τους, είναι η πλέον «εύγλωττη» απάντηση για το «ανοσιούργημα» που επιχειρείται να γίνει εις βάρος ενός σκληρά δοκιμαζόμενου Κλάδου, του Κλάδου των Σωμάτων Ασφαλείας. 
  Δεν υπάρχει στέλεχος στην ενέργεια ή αποστρατεία των Σωμάτων Ασφαλείας, που να μη θεωρεί τη ρύθμιση αυτή ως την πλέον καταστροφική και άδικη.
- Η αντίθεση είναι καθολική και η αγανάκτηση δεν έχει όρια, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει «αύριο» για τα Ταμεία μας. Το τέλος είναι οριστικό. 
- Σε μια συγκυρία όπου οι πολιτικές των «μνημονίων» με νομοθετικές πράξεις, συνθλίβουν και το σκληρό πυρήνα των δικαιωμάτων του ανθρώπου, είναι καιρός να υπάρξει αντίσταση. Και αν νομοθετικά επιτευχθεί ό στόχος, υπάρχει ηθικό δικαίωμα να απεμπολιθούν τα νόμιμα συμφέροντα ενός ολόκληρου Κλάδου;
Καλούμε τους αρμόδιους Υ π ο υ ρ γ ο ύ ς Δημόσιας Τάξης και Προστ. του Πολίτη, τον Υπουργό Εργασίας και τον Υπουργό Οικονομικών, να αποτρέψουν την αποδοχή αυτής της τροπολογίας, γιατί οι αρνητικές προεκτάσεις θα είναι ανυπολόγιστες. Γιατί θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη βλάβη νόμιμων συμφερόντων ενός ολόκληρου Κλάδου, που δοκιμάστηκε και δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πρέπει να συνδέσουν την παρουσία σας με μια τέτοιου μεγέθους αρνητική «παρακαταθήκη». Γιατί κανείς ακόμα δεν έχει ξεχάσει από το προσωπικό της Αστυνομίας την επίμαχη διάταξη του άρθρου 27 του Ν. 1911/1990 (τροπολογία ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ) με την οποία επιχειρήθηκε ο διαχωρισμός του Μ.Τ.Σ., καίτοι η διάταξη αυτή ουδέποτε εφαρμόστηκε. 
Συνάδελφοι, 
Εφόσον δεν εισακουσθεί η καθολική μας εκπεφρασμένη έκκληση προς την Κυβέρνηση για την πλήρη απόσυρση των επίμαχων ρυθμίσεων, θεωρούμε αυτονόητη τη δική σας συντριπτική απάντηση – ανταπόκριση στο αγωνιστικό προσκλητήριο που αυτοδικαίως οφείλουμε να απευθύνουμε σε κάθε μέλος της μεγάλης αστυνομικής οικογένειας, πού έδωσε και δίνει τα πάντα για την προστασία της έννομης τάξης και του κράτους δικαίου, χωρίς ουδέποτε να αναγνωρίζεται αυτή η προσφορά του από την πολιτεία. Γιατί η βλάβη που επιχειρείται εις βάρος των νόμιμων συμφερόντων μας είναι μη αναστρέψιμη. Γιατί το μέγεθος της αδικίας έχει υπερβεί κάθε όριο. Γιατί το οφείλουμε στη ιστορία μας και στην ευθύνη μας απέναντι στις νεότερες γενιές. ΠΗΓΗ:

1 σχόλιο:

  1. Ειχα πει και τις προαλλες όταν ειχαν δηλωσει ότι τα ταμεια μας δεν θα πειραχθουν ότι σε αυτους τους ανθρώπους που αυτή την στιγμη το παιζουν κυβερνηση ενώ στην πραγματικοτητα είναι εκτελεστικα οργανα ξενων δυναμεων δεν πρεπει κανεις να εχει εμπιστοσυνη .Το μονο που καταλαβαινουν είναι δυναμικη αντιδραση η οποια να εκπορευεται από το συνταγματικο μας δικαιωμα και το στηριζει το αρθρο 120 του συνταγματος. Αν θυμαστε κυριοι αυτοι που τωρα κυβερνουν πολλα χρονια πριν όταν κατεβαιναν κατά πολλες χιλιαδες στο δρομο σχεδόν καθε μερα πολλες φορες σπαζοντας τα πεζοδρομια σαν σύνθημα ειχαν το ιστορικο 1-1-4,που λιγοι θυμουντε τι σημαινει.Το 1-1-4 είναι το σημερινο αρθρο 120 του συνταγματος που μας δινει το δικαιωμα να στηρίξουμε τα συνταγματικα μας δικαιώματα τα οποια παραβιάζονται ξεδιαντροπα.Δυστυχως από την στιγμη που αυτοι που το παιζουν κυβερνηση αδιαφορουν για τις τελεσιδικες αποφασεις των ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ δεν υπαρχει άλλη λυση για μας και τις οικογενειες μας.Εαν τωρα δεν γινει κατι τοτε τετελεσται για ολους μας.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ  Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.