8 Φεβρουαρίου 2015

Εκλογοαπολογιστική Γεν.Συνέλευση-Αρχαιρεσίες Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου Λάρισας "ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"...


Πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πορεία Αγάπης»,που εδρεύει στη Λάρισα, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Λαρισαίων,την Παρασκευή 6-2-2015 και ώρα 19,00-21,00. Πριν από την έναρξή της ομίλησε ο Χειρουργός Ιατρός κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτριος,που επισκέπτεται τακτικά την.........>> Αφρική ως επικεφαλής εθελοντικών κλιμακίων γιατρών του αντίστοιχου Συλλόγου των Αθηνών «ΚΕΔΑΣ-Αγιοι Ανάργυροι»,με τον οποίο συνεργάζεται η Πορεία Αγάπης. 
Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας σε διάφορους τομείς με την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική, μεταξύ των οποίων και εκείνοι της υγείας και της εκπαίδευσης, που έχουν μεγάλη ανάγκη οι γηγενείς κάτοικοι, ανεξαρτήτου,γλώσσας,φυλής ή θρησκεύματος. 
Στον τομέα της υγείας,τόνισε ο ομιλητής, η συνεργασία με τους τοπικούς Επισκόπους της Ουγκάντα και MWATZA (Β.Τανζανία)-όπως απέδειξε η πράξη των τελευταίων 10 ετών- ήταν αναγκαία,επιτυχής και επωφελής για την στήριξη και την ανάπτυξη της Ορθόδοξης Ιεραποστολής των χωρών αυτών. 
Επίσης,ακουστικοοπτικό υλικό, για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στο Μπουρούντι-Ρουάντα, προβλήθηκε και από τον Θεολόγο Αλέξη Ζαφειρίου, που ως εθελοντής της «Πορείας Αγάπης» επισκέπτεται τακτικά Ορθόδοξες Ιεραποστολές στην Αφρική.
Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις ανάγκες,στην προσπάθεια ανασυγκρότησης των χωρών αυτών, της Ορθοδόξου Εκκλησίας,καθώς και στις μεγάλες ανάγκες σε υποδομές,πρόσωπα και μέσα. 
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση,εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός (αναλυτικά θα δημοσιευθούν στο περιοδικό μας ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ,επόμενο τεύχος),εκλέχθηκε εφορευτική επιτροπή και ενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων του Συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του. 
Για το Δ.Σ.εκλέχθηκαν: 
Σωτ.Αθ.Μουντζούρης,Αθανάσιος Νικ.Νανάς, Ευαγγελία συζ. Αχιλ. Ζαφειρίου, Γεώργιος Ανδρ. Σοφαδίτης,Ματθαίος Αλεξ.Σολοβός, Αθαν.Δημ.Τσάμης. 
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι:
Μαρία συζ. Ιων.Αγγελοπούλου-Γκινούδη, Αλέξιος Αχιλ. Ζαφειρίου, Ευαγγελία Γ.Παρασκευούδη, Αλέξ. Γ.Χριστοφορίδης.
Η θητεία των νέων οργάνων είναι τριετής.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτριος,ιατρός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.