8 Ιουνίου 2015

Η ΕΛ.ΑΣ.Τίμησε τους Αποστράτους Αστυνομικούς στη Λάρισα...


Τελέστηκε χθές (07.06.2015) στον Ιερό Ναό Πέτρου & Παύλου Λάρισας (Νεάπολη), η Δοξολογία υπέρ των Αποστράτων Αστυνομικών και μετά την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,Αντιστρατήγου κ. Δημητρίου Τσακνάκη,ακολούθησε Δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας.
H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως η "ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.,για την======>>> επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής της Ν.Δ Χρ. Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων/νος Αγοραστός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Νικόλαος Γιαννέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτριος Παπαδημόπουλος, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Ιωάννης Μαγκούτας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Γεώργιος Αγάκος, ο Διοικητής της 110 Π.Μ Δημήτριος Τσιρογιαννίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Λάρισας της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλειος Διβάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μιχαήλ. Τολίκας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Λ.Αθανάσιος Νταβούρας, εκπρόσωποι της 1ης Στρατιάς και του Α.Τ.Α., Διοικητές Τμημάτων, καθώς και Απόστρατοι και εν ενεργεία Αστυνομικοί. Ανάλογες εκδηλώσεις τελέστηκαν και σ'όλες της Αστυνομικές Διευθύνσεις της Χώρας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.