7 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015...


Σε συνέχεια της ανάρτησή μας(ΕΔΩ):,παραθέτουμε ενδεικτικό παράδειγμα σύνταξης με Μισθολογικό Βαθμό 1/2 Α/Δ, ύστερα από την αύξηση του ποσοστού της περίθαλψης κατά 2% από την κύρια σύνταξη, και κατά 6% στην Επικουρική (ΤΕΑΠΑΣΑ). Ισχύς άρχεται από 01/07/2015. Η διαφορά των δύο (2) μηνών (Ιούλιος+Αύγουστος) θα κρατηθεί σε τρείς (3) δόσεις από την σύνταξη μηνός Οκτωβρίου=======>>> Κάντε κλικ (ΕΔΩ): για να δείτε την ανάλυση.

3 σχόλια:

  1. κ.Αποστολε,κατα πληροφοριες η κρατηση 6% για περιθαλψη στο ΤΕΑΠΑΣΑ θα γινει επι του καθαρου ποσου και οχι επι του μικτου.Μπορειτε να διευκρινησετε πως διαμορφωνεται μεχρι στιγμης το τοπιο οσον αφορα επι της ανωτερω πληροφοριας που σας παρεθεσα,αλλα και για το ΜΤΣ και το ΓΛΚ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε σ΄αυτό το θέμα δεν έχει δοθεί ακόμη κάποια διευκρίνιση... Απλώς αναφέρει "επί της καταβαλλομένης"... Όπως και να 'χει όμως το θέμα, η διαφορά είναι τόσο ασήμαντη που δεν αξίζει καν σχολιασμού!
      Παράδειγμα:
      1ον) Μικτή 148 - 14,80 (-10%) = 133,20 Χ 6% (περίθαλψη) = 7,99
      2ον) Μεικτή 148 Χ 6% (περίθαλψη) = 8,88
      Η διαφορά είναι 0,89 λεπτά, και εάν αφαιρέσεις την φορολογία η διαφορά θα είναι λιγότερη!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδελφε,σε συνέχεια του ανωτέρω σχολίου μου,σε παραπέμπω στην ανάλυση της νέας συντάξεως μηνός Σεπτεμβρίου ε.έ...Δεν υπάρχει άλλος τρόπος υπολογισμού...Υπόψη ότι η ενημέρωση γίνεται βάσει αυτών που δημοσιεύονται, είτε αυτά είναι έγκυρα, είτε όχι...Υπομονή φτάνει ο Σεπτέμβρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.