.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

7 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...


Οι «άφρονες» πολιτικές που οδηγούν το ασφαλιστικό σύστημα από το κακό στο χειρότερο δεν έχουν τέλος. Το κόστος αυτών των πολιτικών απλώς μετακυλίεται στους ασφαλισμένους, με τις αλλεπάλληλες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, ενώ φαίνεται ότι είναι απούσα οποιαδήποτε οργανωμένη προσπάθεια που θα μπορούσε να βάλει τέλος σε αυτόν τον κατήφορο=======>> Η σκέψη είναι απλή: «Πονάει κεφάλι, κόψε κεφάλι». Τίποτε, δυστυχώς, δεν έχουμε διδαχθεί από τα παθήματα του πρόσφατου παρελθόντος. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα! Μετά το «καταστροφικό» και παράνομο PSI, που από ορισμένους πολιτικούς ιθύνοντες εμφανίστηκε ως «ευεργεσία», θα περίμενε κανείς τουλάχιστον κάποιους στοιχειώδεις υπεύθυνους χειρισμούς, για να αποτραπεί η πλήρης καταστροφή της περιουσίας των Ταμείων. 
Αντίθετα με την κοινή λογική και τις προσδοκίες, που καλλιέργησε η παρούσα Κυβέρνηση, πριν «αλέκτωρ λαλήσει» νέες περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις επιβλήθηκαν με το τρίτο μνημόνιο (Ιούλιος του 2015), ήτοι: 
(1).Με αύξηση της παρακράτησης, από 4% σε 6%, υπέρ του Κλάδου Υγείας. (2).Με την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, αναδρομικά από 01-01-2015, που συνεπάγεται νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.
(3).Με τις «ετερόκλητες» ενοποιήσεις Ταμείων και την αναδρομική ένταξη ενός υγιούς Ταμείου του ΤΕΑΠΑΣΑ στον «καιάδα» του ΕΤΕΑ.
(4).Με το «πάγωμα» των κύριων συντάξεων μέχρι το 2021 και 
(5).Με τις νέες μειώσεις στους Τομείς Πρόνοιας. 
Ωστόσο η αλληλουχία των λαθών και η συσσώρευση των δεινών δεν σταμάτησε μέχρις εδώ. Νέες ζημιές, υπό μορφή χιονοστιβάδας, έπληξαν τα όποια αποθεματικά των Ταμείων σε τραπεζικές μετοχές, τα οποία «εξαφανίστηκαν» μέσα σε τρεις μέρες από το άνοιγμα του χρηματιστηρίου, αφού οι απώλειες σωρευτικά ξεπέρασαν το 90 %. Ο μηδενισμός των τραπεζικών μετοχών, ως απόρροια των capital controls και της συνακόλουθης απώλειας κάθε ίχνους εμπιστοσύνης των αγορών προς τη χώρα μας, δείχνει το μέγεθος της ανευθυνότητας και της άγνοιας των συνεπειών, από ανθρώπους που έπρεπε να έχουν μια στοιχειώδη γνώση για τον τρόπο λειτουργίας των αγορών. 
Πριν στεγνώσει το μελάνι από τα νέα επαχθή μέτρα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από στενούς συνεργάτες του νέου Υπ. Εργασίας, κ. Γιώργου Κατρούγκαλου, για άλλη μια φορά αναμένονται άμεσες μειώσεις στις συντάξεις άνω των 1000 € και ακόμα περισσότερο σε εκείνες άνω των 2000 €. 
Μεγάλα θεσμικά ζητήματα για τα οποία αγωνίστηκε σύσσωμη η Αστυνομική «οικογένεια», ανεξάρτητα από τη θέση του κάθε μέλους στην ενέργεια, ή αποστρατεία, αλλά και όλα τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δυστυχώς έχουν κατεδαφιστεί. Οι δεσμεύσεις για πλήρη και αναδρομική εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων, όπως του Σ.τ.Ε, για την αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2012, βρίσκονται στον «αέρα». Αποδεικνύεται πως η βίαιη προσγείωση της ζωής ημών και των παιδιών μας για τα επόμενα πολλά χρόνια, χαμηλότερα, περνά για πολλοστή φορά από τους «συνήθως ύποπτους», όπως είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην ενέργεια και αποστρατεία, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι πλέον αδύναμοι οικονομικά πολίτες. 
Αν διαβάσει κανείς και τις πρόσφατες αφοπλιστικές δηλώσεις του Γ.Γ.Κοιν. Ασφαλίσεων κ. Ρωμανιά, που είδαν το φώς της δημοσιότητας την 04-08-2015, θα χάσει και το τελευταίο ψήγμα αισιοδοξίας, που μπορεί να διατηρούσε: «Ρωμανιάς: Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος: Μας έδωσαν έναν πίνακα που έχει προκύψει από έναν αλγόριθμο και τώρα, οι νόμοι έρχονται έτοιμοι απ’ έξω. Και στην προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα οι νόμοι έρχονταν απέξω, δεν τους φτιάχνουμε εμείς", σχολίασε το πρωί ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς. Ο κ. Ρωμανιάς, μιλώντας στο "Mega", συμπλήρωσε: "και έχω μαζέψει υλικό μπόλικο. Κάποια ώρα θα τα βγάλω στη δημοσιότητα όλα". Στη συνέχεια ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων σχολιάζοντας για την διαπραγματευτική ομάδα που έχει ορίσει το Μαξίμου είπε ότι: "Το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση. Αν τους ρωτήσεις τώρα τι σημαίνει κοινωνική ασφάλιση, τον ορισμό να σου δώσουνε, δεν ξέρουν. Τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν να "διαπραγματεύονται" και τώρα. Οι άλλοι είναι επαγγελματίες, τούτοι εδώ είναι, όχι ερασιτέχνες, δεν ξέρουνε. Εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος και θέλω να φύγω από το υπουργείο μια ώρα νωρίτερα"
Η υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους είναι αφημένη... στην τύχη της.
Ήδη, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τη γενική κυβέρνηση που δημοσιεύτηκαν στις 7-8-15, το Μάιο του 2015 το έλλειμμα των Οργανισμών Κοιν. Ασφάλισης (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ, ΕΟΠΥΥ) είχε κλείσει στα 531 εκατ. ευρώ. Ένα ακριβώς μήνα μετά, δηλαδή τον Ιούνιο του 2015, το έλλειμμα αυτό εκτινάχτηκε στο 1,027 δισ. ευρώ. Κανένα από τα μέτρα που λαμβάνονται με περικοπές  στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, δεν μπορούν να υποστηρίξουν το ασφαλιστικό σύστημα, γιατί το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να τροφοδοτούν το υφεσιακό σπιράλ της οικονομίας και να  το οδηγούν σε  κατάρρευση. Η χώρα χρειάζεται στρατηγική ανάπτυξης, αλλά αυτός ο πρωταρχικός στόχος, που είναι στόχος εθνικής επιβίωσης, φαίνεται ότι ακόμα δεν ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά του πολιτικού συστήματος.
Ζούμε τον πλέον επικίνδυνο κυματισμό της παρακμιακής τρικυμίας, τις πιο έντονες ψηφίδες μελαγχολίας στο μωσαϊκό της αγανάκτησης. Τελικά καμιά δύναμη δεν μπορεί να μας σώσει από τον εαυτό μας. ΠΗΓΗ:

1 σχόλιο:

  1. ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΡ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝ.ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΟΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΝΕΡΟ ΤΣΑΜΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗΜΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΗΔΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΩ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ 3-4 ΜΕΡΕΣ.. ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΟΚΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ  Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.