28 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α) ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ....

Συνάδελφοι, 
Την Τρίτη 25/08/2015 συνεκλήθη το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας με αφορμή και θέματα το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό και το διεκδικητικό πλαίσιο του κλάδου μας. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν, προκειμένου να καταβληθεί προσπάθεια αντιμετώπισης της εκ νέου επιχειρούμενης αρπαγής των κεκτημένων μας (όσα μας έχουν απομείνει) ήταν οι ακόλουθες:======>>>  
α).Η Ομοσπονδία να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος προκειμένου να γίνει σαφές σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας ότι πλέον δεν πάει άλλο. Αρκετές οι ψεύτικες υποσχέσεις, οι πονηρές – ηθελημένες υποχωρήσεις και κυρίως η ανακολουθία λόγων και έργων των κυβερνώντων. 
β).Δεν είμαστε δεδομένοι κανενός, αποτελούμε (μαζί με τους εν ενεργεία συναδέλφους μας) τους εγγυητές της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής ειρήνης, συνοχής και αλληλεγγύης. 
γ). Θα καταβληθεί προσπάθεια προσέγγισης – συνάντησης με όλους τους φορείς που ασχολούνται ή επιδρούν (δυστυχώς δυσμενώς) στην επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν. 
δ). Εμμένουμε και καταθέσαμε αποδείξεις γι αυτό, στη θέση μας ότι το ΤΕΑΠΑΣΑ είναι βιώσιμο οικονομικά, ανήκει στους μετόχους του και δεν πρέπει να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας του προβληματικού ΕΤΕΑ που με ευθύνη των διαχρονικά κυβερνώντων έχει καταστεί μη βιώσιμο και «νεκροταφείο» της Επικουρικής Ασφάλισης των Ελλήνων Συνταξιούχων. 
ε). Δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε περικοπή των συντάξεων μας έμμεση ή άμεση, ως έγινε προσφάτως με την «πονηρή» αύξηση της εισφοράς υγείας στην κύρια και επικουρική μας σύνταξη, θα αντιδράσουμε δε δυναμικά και θα καταγγείλουμε τις υπαναχωρήσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υπαναχωρήσεις που αγγίζουν τα όρια της συνειδητής δράσης σε βάρος μας. 
στ).Ολοκληρώνοντας εκθέτουμε προς γνώσιν σας το συγκεντρωτικό ψήφισμά μας. 
ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΙΟΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ 
ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΝΟΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ 

    Ο Ειδ. Γραμματέας                                           Ο Π ρ ό ε δ ρ ο ς
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας                     ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος ΕΛ.ΑΣ. 
  Αστυν. Διευθυντής ε.α.                                Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.