20 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΥΕΘΑ:Σύντομα θα τελειώσει η Αποκατάσταση των Μισθών και Συντάξεων!

Ο ΑΝΥΕΘΑ κ.Δημήτρης Βίτσας, απαντώντας σε ερώτηση,στην πρωινή εκπομπή του "Mega Σαββατοκύριακο", σχετικά με την επιστροφή των αναδρομικών και την αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων, των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε μεταξύ των άλλων και τα εξής: "Το 50% δίνεται κανονικά, το άλλο 50% έχει μεταφερθεί ο κωδικός όπως είπε και ο ΥΠΕΘΑ...θα έχει τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα...ελπίζω μέσα στο 2016... προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα γρήγορα μεν, αλλά όχι πρόχειρα..." 



1 σχόλιο:

  1. Οι προηγουμενοι μας εκοψαν συνολικα περιπου 350 ευρω τον καθενα.
    Αν πουμε οτι με τον ν.4093/2012 η κρατηση σε ολους τους δημ.υπαλληλους ειναι 150 ευρω (οπως και ειναι),τα υπολοιπα 200 ευρω αφορουν αποκλειστικα τους αποστρατους.
    Μετα τις αποφασεις του ΣτΕ,οι προηγουμενοι αποφασισαν να μας αποκαταστησουν κατα 50%,εφαρμοζοντας τα καινουργια μαθηματικα.Δηλ.απο τα 100ευρω που ειναι παγκοσμιως το μισο (50%) των 200ευρω μας επεστραφησαν τα 30 ευρω.
    Λετε αυτοι εδω οι καινουργιοι να εφαρμοσουν τα καινουργια μαθηματικα των προηγουμενων;(αν βεβαιως αποφασισουν κατι).
    ΑΡΑ:Σε περιπτωση που εφαρμοσουν και δωσουν οι καινουργιοι το υπολοιπο 50%,υπολογιζοντας με τα καινουργια μαθηματικα,θα εχουμε την παγκοσμια πρωτοτυπια :το 100% των 200 ευρω =60 ευρω.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.