24 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΕΘΑ : Να Υλοποιηθεί Άμεσα η Αποκατάσταση Μισθών και Συντάξεων των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...








5 σχόλια:

  1. Ακριβώς.
    "Τύποις" ειδικό μισθολόγιο.Δηλαδή,ΔΕΝ είναι ειδικό μισθολογιο με την κυριολεξία του όρου.
    Μήπως αυτό ακριβώς το "τύποις" δεν το γνώριζαν οι Σαμαροβενιζελοι;Το γνώριζαν.Το γνώριζαν παρά πολύ καλά και όμως προχώρησαν σε μεγαλες μειώσεις,αφού σκοπός τους ήταν ο εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωματων Ασφαλείας (εν ενέργεια και συνταξιούχων).
    Και συνέχισαν τον εξευτελισμό με την "αποκατάσταση" δήθεν 50%.Μας πήραν 250 ευρώ καθαρά,με την μείωση του Βασικού και ως εκ τούτου του χρόνοεπιδόματος και ω του θαυματος,εφαρμόζοντας νέα μαθηματικά μας επέστρεψαν 26 ευρώ.
    Από ποτέ ρε Σαμάρα το μισό του 250 είναι 26;
    Μας έκανε τοσο μεγάλο κακό ο απιστευτος Σαμαρας που παρίστανε τον πρωθυπουργο τόσα χρόνια,που ποτέ δεν πρόκειται να ανακαμψουμε,όσο και εάν παλέψουμε.
    Αληθεια που βρίσκεται τώρα;Κοιμαται ησυχος,ε;
    Μα βέβαια,ή αποστολή εξετελεσθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνουμε τον σταυρό μας μη τυχόν και μας δώσουν καμιά αύξηση διότι αυτή την στιγμή είμαστε στο οριακό σημείο. Λίγο εάν το ξεπεράσουμε οι κρατήσεις θα είναι διπλές και τριπλές οπότε εκεί που θα πάμε για μαλλί θα βγούμε και κουρεμένοι, διότι θα παίρνουμε λιγότερα από αυτά που μας δίδουν τώρα. Αλήθεια πως δεν το σκέφτηκαν να μας τα δώσουν. Ενδεχομένως να το έχουν σκεφτεί αλλά ίσως να έχουν σκεφτεί και την κατακραυγή, λόγω μειώσεως των αποδοχών. Εάν δεν βγάλουν από μέσα τα λαμόγια τους κόφτες των μειώσεων, δεν συμφέρει. Δηλαδή να τους ευγνωμονούμε κι όλας τους χαραμοφάηδες που με το έτσι θέλω μας κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ συνάδελφε.Αλλά αν καταργηθεί ως αντισυνταγματικός,γιατί είναι,ο Ν.4093\012,τότε κάτι μπορεί να γίνει.Με ποιον τρόπο όμως θα καταργηθεί;Αυτό είναι το ζητούμενο.Γιατί αν ή κατάργηση περάσει μέσα από τον επανυπολογισμό της σύνταξης μας,τότε....ε!!τοτε δεν θέλω να το σκεφτομαι
    Τέτοια ληστρική επιδρομή θα την ζήλευαν και οι ικανότεροι πειρατές με τα ρεσαλτα τους.
    Ή κατακραυγή,ας μην γελιομαστε,δεν τους αγγίζει ούτε στο ελάχιστο.Δεν τους ενδιαφεραμε,δεν τους ενδιαφέρουμε,ούτε θα τους ενδιαφέρουμε,γιατί απλουστατα διαχρονικα ή εξουσία και ιδιαιτερα οπως ασκειται στην Χωρα μας είναι αμείλικτη,ψυχρή και απανθρωπη.
    Ίσως σε μια άλλη ζωή να πετύχουμε το ιδεατό.Αλλά και αυτό πάλι ΙΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ συνάδελφε με τα λεγόμενά σου απλώς ήθελα να θίξω τον εμπαιγμό αυτών των ηλιθίων που έκαναν εναντίον μας με διάφορα σατανικά σχέδια ούτως ώστε όσο περισσότερα σου δίνει τόσο περισσότερα σου παίρνει. Ότι ψηφίζεται μένει και επαυξάνεται αναμορφώνεται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Τέλος πάντων έχουμε πιάσει πάτο σαν ελλάδα δεν θεωρώ ότι θα πετύχουμε κάτι. Μακάρι αλλά τα σχέδια των κυβερνώντων περί άλλων τυρβάζουν. Έχουμε να ταΐσουμε και τούς εισερχομένους έξ ανατολών, καί, καί, καί,.. Ας ελπίσουμε για κάτι το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ 4024 ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΤΗΤΙΚΑ ΕΞΑΜΗΝΑ Κ.Τ.Λ)ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 20% ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΤΗΤΙΚΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 35 ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 40%.ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000000 ΕΥΡΩ.ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.