15 Απριλίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ε.Δ. & Σ.Α. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15-04-2016...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15-04-2016) και ώρα 11.00΄στο ΄Αγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή εκατοντάδων Αποστράτων των Ε.Δ. και των Σ.Α., συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εν όψει των διαγραφομένων εξελίξεων στα Εθνικά μας θέματα  (Προσφυγικό/ μεταναστευτικό, Σκοπιανό, Αιγαίο, κ.λ.π), αλλά και των εξελίξεων στο νέο Ασφαλιστικό και τις διαφαινόμενες μειώσεις των συντάξεων.

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήτο ο πρόεδρος του Συντονιστικού των Αποστράτων, Αντιναύαρχος Σπύρος Περβανάς,ο οποίος τόνισε μεταξύ των άλλων ότι:  
“Ως άνθρωποι που υπηρετήσαμε την πατρίδα έχουμε την υποχρέωση να επισημάνουμε τα προβλήματα που εστιάζονται στα Εθνικά μας θέματα. Δεν πρέπει να κάνουμε πίσω για την Μακεδονία. Οι Σκοπιανοί οφείλουν να συνετιστούν και να μην προκαλούν. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι αλωνίζουν το Αιγαίο και κάνουν ότι θέλουν, ενώ να επισημάνω ότι η Ελλάδα δεν χωράει περισσότερους πρόσφυγες” 

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ.) Βασίλης Νικολόπουλος, ότι: 
“Οι κυβερνώντες έχουν ιστορικές ευθύνες και πρέπει το συντομότερο να προβούν στην άμεση λήψη των επιβαλλόμενων μέτρων προς αποκατάσταση της Εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών”. 

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου και επεδόθη το σχετικό ψήφισμα στην Υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά.

Ο Σύνδεσμός μας έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση με τη συμμετοχή (50) ατόμων-μελών μας.-




 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.