.

"ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:2411-103203 & 2410-256836(ΤΗΛ.& FAX),E-MAIL:apoelaslar@gmail.com. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 10.30΄-12.30΄,ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗΣ & ΑΡΓΙΩΝ"

23 Ιουνίου 2017

Αίτηση προς Ε.Φ.Κ.Α/Γ.Λ.Κ/Γεν.Δ/νση Συντάξεων για τις μειώσεις Ν.4093/2012...


Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας,οι οποίοι έχουν υποβάλει΄Εφεση στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΌ ΣΥΝΈΔΡΙΟ για τις μειώσεις του Ν.4093/2012,ότι όταν θα τους κοινοποιηθεί η υπ’ αριθμ. 0094/2017 Απόφαση του ΙΙΙ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία γίνεται δεκτή η  'Εφεσή τους και ακυρώνει τις Πράξεις της Διεύθυνσης Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Στρατιωτικών και Πολεμικών Συντάξεων του Γ.Λ.ΚΡΑΤΟΥΣ, να προσέλθουν στα γραφεία μας, ώρες 10:30΄12:30΄,για την σύνταξη του σχετικού εντύπου αίτησης και αποστολή της στο Γ.Λ.Κράτους/Γενική Δ/νση Συντάξεων,με θέμα την εκτέλεση της ανωτέρω Απόφασης, προκειμένου διακοπεί άμεσα η μείωση της σύνταξης,που επιβλήθηκε από 01/08/2012, συνεπεία των διατάξεων του Ν.4093/2012 και της κατόπιν αυτών σχετικής απόφασης του Υπουργού των Οικονομικών.
Η ανωτέρω απόφαση του Ε.Σ. έκρινε ανίσχυρες τις Διατάξεις του Ν.4093/2012, γιατί είναι αντίθετες προς τις ισχύουσες Συνταγματικές Διατάξεις και το πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο του ΕΣΔΑ
-  Υπόψη ότι στην Απόφαση επισυνάπτεται-επιστρέφεται το παράβολο των 20 € , που είχε καταθέσει ο εφεσιβάλλων με την ΄Εφεσή του, το οποίο πρέπει να το καταθέσει με Φ/Α της Απόφασης στη Δ.Ο.Υ. του τόπου κατοικίας του,προκειμένου να εισπράξει όλο το ποσό των 20 €.
- Επίσης κοινοποιείται η ανωτέρω Απόφαση, η οποία αποστέλλεται με έγγραφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου/ΙΙΙ Τμήμα, στο Γ.Λ.ΚΡΑΤΟΥΣ/ 44η Διεύθυνση Συντάξεων, προκειμένου αυτό ενεργήσει σχετικά για την υλοποίηση της Απόφασης.                                                    ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

4 σχόλια:

 1. Την 25-4-2013 με ομαδικο πληρεξούσιο,ανέθεσα με ειδική εντολή την πληρεξουσιότητα σε δικηγορικό γραφείο την υποβολή ΕΦΕΣΗΣ κατά των διατάξεων του Ν.4093/2012.
  Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με το με αριθμό.πρωτ.1105/29-6-2017 εγγραφό του προς τους Συνδεσμους-Ενωσεις αποστράτων πληροφορεί αυτές περί επιδόσεως στα μέλη της 0094/2017 απόφασης του ΙΙΙ Τμήματος του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ με την οποία γίνεται δεκτή η ΕΦΕΣΗ που έχει υποβληθεί σε αυτο.
  Επίσης όπως τονίζεται στο έγγραφο η ανωτέρω απόφαση απεστάλη ήδη με έγγραφο του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ στο ΓΛΚ/44η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ προκειμένου να ενεργήσει σχετικά για την υλοποίηση της απόφασης.
  Παράλληλα η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ απέστειλε στις ΕΝΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ έντυπο αίτησης με θέμα την εκτέλεση της ανωτέρω απόφασης και η οποία θα πρέπει να αποσταλει προς τον ΕΦΚΑ/ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓ.ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  από αυτούς στους οποίους επιδόθηκε η απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.
  Από πληροφορίες έχει επιδοθεί ήδη σε συναδέλφους των Αθηνών.
  Δεν γνωρίζω αν έχει επιδοθεί στην Λάρισα.
  Με ποιον τρόπο θα επιδοθεί αυτή(δικαστικό επιμελητή) και πότε;
  Δεδομενου του επανυπολογισμου των συντάξεων με τον νέο νόμο (κατρούγκαλου)στο αμέσως προσεχές διάστημα ,σε αυτόν θα ληφθουν υπόψιν οι σημερινές αποδοχές στις οποίες εμπεριεχεται μόνο το 50% της συμμορφωσης της Πολιτείας,με αποτέλεσμα το τελικό ποσό που θα προκύψει να είναι ασφαλως μικρότερο του νομιμου-κανονικου,την στιγμή κατά την οποία τίθεται σαφέστατα και επιτακτικά ζήτημα επιβίωσης μας.
  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
  1)πότε θα επιδοθεί η απόφαση;
  2)με ποιον τρόπο θα γίνει η επίδοση;
  3)η πλήρης πλέον αποκατάσταση ή θα αφορά μόνον αυτούς οι οποίοι υπέβαλαν ΕΦΕΣΗ;
  Παρακαλώ το σχόλιο μου να μην εκληφθεί ως επιτακτικό αλλά ως παρακλητικο-πληροφοριακο,δεδομένης της εγκυρότητας και αξιοπιστίας σας.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  Β.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδέλφε Β.Κ.,οι ανωτέρω υπ΄αριθ΄0094/2017 Αποφάσεις του ΙΙΙ Τμήματος του Ε.Σ.,επιδίδονται μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου,όπου διαμένει ο Εφεσιβάλλων.(Αυτό τουλάχιστον ισχύει στη Λάρισα).
   Σε πρώτη φάση θα αφορά την αποκατάσταση όσων έχουν κάνει εφέσεις,για δε την πλήρη αποκατάσταση,είναι καθαρά θέμα κυβερνητικής βούλησης...
   Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στο Δικηγορικό Γραφείου,όπου υπέβαλες την εφεσή σου.
   Οτιδήποτε άλλο μελλοντικά χρειαστείς είμαι στην διάθεσή σου,είτε μέσω e-mail,είτε τηλεφωνικά...

   Διαγραφή
 2. Σε άλλη πρόσφατη ανάρτηση σας και σε σχόλιο σας αναφερθήκατε για το υπόλοιπο 50%,για το οποίο πρέπει να γίνουν εφέσεις εκ μέρους των ενδιαφερομένων.
  Οι εφέσεις που έχουν γίνει το 2013 καλύπτουν,προφανως,αυτούς που τις υπέβαλαν και για το υπόλοιπο 50% που απομένει, οπότε το σχόλιό σας αφορα αυτούς που μέχρι σήμερα δεν είχαν προβεί σε καμμία ενέργεια διεκδικησης.
  Επίσης:
  1)με την υπ'αριθ.244/2017 απόφαση της ολομέλειας του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ κρίθηκε αντισυνταγματική η ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,οπότε και αποστείλαμε ΑΙΤΗΣΕΙΣ για διακοπή της παρακρατησης αυτής.
  2)κρίθηκε αντισυνταγματική και η κράτηση για ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (4%,6%)επί όλου του ποσού,χωρίς δηλαδή να αφαιρούνται τα ποσά των μνημονιακών μειώσεων,από τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2013 έως τον ΙΟΥΝΙΟ 2016 (33 μήνες),οπότε και διαπίστωσαν το "λάθος";.ΚΑΙ για αυτήν την περίπτωση αποστείλαμε ΑΙΤΗΣΗ.
  ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:"ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ".
  ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ,ΛΟΙΠΟΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ.
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.
  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ:1)ΣΕ ΕΥΝΟΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΙ 2)ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ".
  ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
  ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ.
  Β.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με κάλυψες πλήρως αγαπητέ συνάδελφε Β.Κ.με το σχόλιό σου...
   Σχετικά με τις Εφέσεις αυτές αφορούν το υπόλοιπο 50% για όσους δεν έχουν υποβάλει ακόμη έφεση.
   Για τις (1) & (2) αιτιάσεις σου,για μεν την ΕΑΣ δεν ...καταδέχτηκε το Γ.Λ.Κ. να βγάλει ούτε μια ενημερωτική ανακοίνωση,για δε την Υ/γή περίθαλψη,εξέδωσε δύο (2) ανακοινώσεις,οι οποίες εμφανίζεται και σήμερα στην ιστοσελίδα του.Η μεν πρώτη με ημερομηνία 15-11-2016,κάνει λόγο ότι η κράτηση πλέον θα γίνεται επί του καθαρού ποσού σύνταξης,με επιστροφή αναδρομικών ποσών(ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ).Η δεν άλλη, με ημερομηνία 05-04-2017, αναφέρει ότι από 1-1-2013 η κράτηση για την Υγ/κή περίθαλψη εγίνοντο επί του ακαθάριστου ποσού σύνταξη,μη λαμβανομένων υπόψη των διατάξεων κ.λ.π.,κ.λ.π....
   Καμιά αναφορά για επιστροφή αναδρομικών...

   Διαγραφή

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ

Διευκρινήσεις για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών Υγειονομικής Περίθαλψης από τον επιζώντα συζύγο και κληρονόμους...

Σε συνέχεια της από 27-11-2017 ανάρτησής μας (ΕΔΩ) , σχετικά με την διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών,που παρακρατήθηκαν παράνομα-λανθα...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...

΄Ολα τα περιοδικά της ΕΛ.ΑΣ.ψηφιοποιημένα στο διαδίκτυο...
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική του Ιστολογίου μας

Τα ενυπόγραφα άρθρα και video που αναρτώνται στο ιστολόγιό μας, απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων,των ομιλητών, ή της αρχικής πηγής δημοσίευσης και όχι του Διαχειριστή του ιστολογίου.
Επίσης ΔΕΝ
φέρει καμιά ευθύνη, για κακόβουλα σχόλια τρίτων και δεν έχει, αλλά κι ούτε διεκδικεί πνευματικά δικαιώματα για αναδημοσιεύσεις κ.τ.λ.
Σε ενδεχόμενη καθυστέρηση απάντησης σχολίων,αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα.

[Ισοκράτους Λόγοι]


«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία».

Προβολές από 06-12-2011

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ

Αναγνώστες

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ(Π.Ο.Α.Σ.Α).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"

ΑΡΧΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΦΩΝΗ"
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΚΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤAXINET

Πληροφορίες για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ε.Φ.Κ.Α.

ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν.4387/2016 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΤΕΑΠΑΣΑ/ΤΕΑΕΧ ΚΛΠ)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΕΤΕΑΕΠ-ΤΕΑΕΧ(π.ΤΕΑΠΑΣΑ)

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Μ.Τ.Σ.ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).

ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Μ.Τ.Π.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(τ.Α.Π).
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠ/ΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΤΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ τ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ 404 Γ.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΟΠΥΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Μ.Τ.Σ.(Ν.Ι.Μ.Τ.Σ)
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

401 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ...

Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ON LINE EΦΑΡΜΟΓΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.

ΕΥΡΕΣΗ Φ.Ε.Κ.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΡΟΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Από το Blogger.