2 Ιουνίου 2017

Πρέπει να ντρέπστε είπε ο Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ στον Υφυπουργό Εργασίας ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ για τις συντάξεις χηρείας (video)..."Πρέπει να ντρέπεστε! 
Με αφήνετε άναυδο με την κυνικότητά σας! 
Ποιός σας έβαλε κριτή στη ζωή κάποιου;"

Είπε στη Βουλή μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του Κ.Κ.Ε. κ.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, απευθυνόμενος προς τον Υφυπουργό Εργασίας κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο.
Για ακόμα μια φορά όμως ΔΕΝ απάντησε επί της ουσίας ο Υφυπουργός Εργασίας του κ. Πετρόπουλος Αναστάσιος. 
Άριστος ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε κ. Καραθανασόπουλος Νικόλαος στην τοποθέτηση του και καταπέλτης στη δευτερολογία του:! 
Παρών στη Βουλή ήτο και ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Δαβάκης Αθανάσιος, οποίος επενέβη και ζήτησε την άμεση τροποποίηση του Νόμου,χωρίς να λάβει απάντηση....
΄Ο,τι ειπώθηκε στη Βουλή (Μανιός - Ηγουμενίδης) και στο Μαξίμου (Βερναρδάκης) στον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α και στους Φορείς Εργαζομένων και συνταξιούχων, ύστερα από την πραγματοποιηθείσα συγκέντρωση «Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης» της Τρίτης 30-05-2017,στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη), ενάντια στο άρθρο 12 του Ν.4387/2016, ήταν λόγια συμπάθειας και αοριστολογίες!

Δείτε κατωτέρω το Video για το τι ειπώθηκε στη Βουλή:


Στην εν λόγω συγκέντρωση συμμετείχαν αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας,καθώς και της Ομοσπονδίας (Π.Ο.Α.Σ.Α).  

2 σχόλια:

 1. Αποστολε χθες θα ανακοίνωνε τοΣΤΕ την αποφαση για το νομο κατρουγκαλου τι έγινε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδελφε,στις 29/5/2017 και ενώ αναμένετο η εκδίκαση της υπόθεσης για την αίτηση ακυρότητας του Ν.4387/2016 την Παρασκευή 2-6-2017, ενημερωθήκαμε για την νέα αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για το Φθινόπωρο ε.έ.,με το επιχείρημα ότι οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Δημοσίου δεν ήταν έτοιμοι για τη δίκη!!
   Είναι φανερό πλέον, ότι επιχειρείται σκόπιμη καθυστέρηση της δίκης, στην οποία πρόκειται να κριθούν ζωτικής σημασίας ζητήματα που αφορούν την ίδια την επιβίωσή μας και δημιουργούνται σ΄όλους μας εύλογες απορίες για την τροπή που παίρνουν τα πράγματα!!
   ΄Ολα αυτά βέβαια κατόπιν κυβερνητικών πιέσεων για να αποφευχθεί η Δικαστική κρίση, για την Αντισυνταγματικότητα των Υπουργικών Αποφάσεων, που εκδόθηκαν για την εφαρμογή του ανωτέρω Νόμου...

   Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.