13 Ιουλίου 2017

Απάντηση του ΥΠ.ΕΘ.Α.σε ερώτηση της Βουλευτή της Ν.Δ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Ακατερίνης για τις μειώσεις συντάξεων των Αποστράτων Ε.Δ. & Σ.Α....



Ο Υπουργος Εθνικής ΄Αμυνας κ.Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ,με το υπ αριθ΄Φ.900α/1283/15583 από 11-07-2017 έγγραφό του,απάντησε στην σχετική ερώτηση στη βουλή (Σχετ.ανάρτηση εδώ) της Βουλευτή της Ν.Δ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Αικατερίνης,για τις νέες μειώσεις των συντάξεων των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α) μετά τον επανυπολογισμό τους. 
Για να δείτε το έγγραφο,κάντε κλικ (ΕΔΩ)
ΣΧΟΛΙΟ: 
Άπαγε απ' εμού κα Παπακώστα, η ευθύνη ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών....
Κατατοπιστικότατη απάντηση εκ μέρους του ΥΠ.ΕΘ.Α.!!

3 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    Οι ερωτήσεις όμως ηταν και εξακολουθούν να είναι 4.
    Καμμία δεν απαντήθηκε και δεν πρόκειται να απαντηθει,αφού το έγγραφο Καμμένου σίγουρα έγινε σε συνεννόηση με τα λοιπά συναρμόδια υπουργεία,τα οποία και είναι τα αποκλειστικώς αρμόδια να απαντήσουν.Πληρης αποκάλυψη των προθέσεων αλλά και της απαξίωσης των Ε.Δ.και Σ.Α.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
    Μου κάνει εντύπωση η ολοκληρωτικη απουσία δηλώσεων εκ μέρους του υπουργού προστασίας του Πολιτη.Δεν έχει γίνει εκ μέρους του ποτέ μα ποτέ μια δήλωση στήριξης των ανθρώπων που προίστατε.Τελευταια μια δήλωση εκστόμισε με δόξα και τιμή και αυτή ήταν για.....καλάμια,αποδεικνύοντας εμπάθεια και ανεπάρκεια.Συγχαρητηρια!!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να κάνει δήλωση ο κος ΠΡΟ-ΠΟ συνάδελφε,αφού απο ...σπόντα προϊσταται του εν λόγω Υπουργείου και βγάζει ...αναφυλαξία στην θέα της στολής!!

      Διαγραφή
  2. Να στείλουμε τα χαιρετίσματα στον Καμένο οταν ερθουν οι εκλογες.Νομιζει πως θα ξαναβγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.