27 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση Συλλόγου Θανόντων Συζύγων (ΑΞ.Ι.Α)...


Με τον χαρακτηρισμό "Πλήρης Απογοήτευση" για τα όσα ακούγονται για το ελάχιστο ποσό Σύνταξης Χηρείας και τη συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών, ο Σύλλογος Θανόντων Συζύγων διευκρινίζει, τα κατωτέρω: 

Η παρούσα κυβέρνηση, λόγω του νόμου Κατρούγκαλου (επαναϋπολογισμός, ποσοστά αναπλήρωσης, μείωση ποσοστού από 70 σε 50%) δημιούργησε το πρόβλημα των χαμηλών Συντάξεων Χηρείας (ποσά κάτω των 190 €). Το κατάλαβαν μετά από 15 μήνες και τώρα με την άδεια των δανειστών το "επίλυσαν"(!)
Θεωρούν δλδ ότι μπορεί να ζήσει κάποιος ή κάποια με 360 € καθαρά το μήνα.
Ας το δοκιμάσουν...  

Για την άμεση κατάργηση των ηλικιακών κριτηρίων και την επαναφορά του ποσοστού χορήγησης σύνταξης στο 70%, που αποτελούν τα βασικά και αδιαπραγμάτευτα αιτήματα του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων (ΑΞ.Ι.Α), ούτε κουβέντα!

Ελπίζουν, ότι στην σημερινή (27-10-2017) και ώρα 15.00΄ συνάντηση του Δ.Σ του Συλλόγου με την Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου Έφη, ν' ακούσουν κάτι περισσότερο, σχετικά με τα βασικά τους αιτήματα.

Κατόπιν τούτου, προσκαλούν τους συναδέλφους και φίλους,που διαμένουν στην Αθήνα να προσέλθουν,έστω για λίγο, έξω από το Υπουργείο Εργασίας, οποιαδήποτε ώρα της  ημέρας, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον δύσκολο αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.