20 Νοεμβρίου 2017

Αναρτήθηκε από το Γ.Λ.Κράτους η σύνταξη μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017...



Aναρτήθηκε σήμερα (20-11-2017) στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κράτους, (ΕΔΩ): το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, που θα καταβληθεί στις 29-11-2017,ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ. 

Υπενθυμίζουμε ότι για να εισέλθετε στην εφαρμογή πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password).

ΠΡΟΣΟΧΗ:  
Σύμφωνα πληροφορίες,τα αναδρομικά Υγειονομικής περίθαλψης θα κατατεθούν απ΄ευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό ενός εκάστου στο τέλος Νομεβρίου.  
Περιλαμβάνουν το χρονικό διάστημα από 2013/10ος έως και 2016/6ος, με την αφαίρεση των τριών (3) μνημονιακών κρατήσεων,όχι όμως και την Ε.Α.Σ.


14 σχόλια:

  1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ;
    Γιατί μέχρι τώρα δεν μας ελεγαν τίποτα και σημερα με την ανάρτηση της σύνταξης προέκυψαν και οι νέες πληροφορίες οι οποίες είναι διαφορετικές από τις παλιές πληροφορίες;
    Κάθε φορά μια νέα πληροφορία θα αναιρεί μια παλιά πληροφορία...και ούτω καθεξής.
    ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;
    Συγγνώμη αλλά δεν είναι κάτι προσωπικό με εσάς κ.Απόστολε,αλλά καταλαβαινεται όχι μόνο την δική μου αγανάκτηση και απογοήτευση αλλά και όλων των συναδέλφων,που αυτές τις δύσκολες ώρες δεν έχουν καμμία μα απολύτως καμμία όρεξη για αστεισμούς και μάλιστα προερχόμενους από τον ίδιο τον πρωθυπουργό (το γράμμα -π- πάντα μικρό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την αγανάκτησή σου αγαπητέ συνάδελφε.
      Δεν έχει τόσο σημασία από πού είναι η πληροφορία,όσο αν θα γίνει παγματικότητα στο τέλος Νοεμβρίου,με την κατάθεση των χρημάτων απ΄ευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς.
      Υπομονή...

      Διαγραφή
  2. Απόστολε ενημερωτικά η κρατηση ΕΑΣ ΔΕΝ αφαιρείται για τον υπολογισμο των αναδρομικών της περίθαλψης.Στις 29/11 θα μάθουμε εάν θα ειναι και τα αναδρομικά.Υπομονή (όση μας έχει απομείνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί όλοι,
    Δεν ξέρω εάν κατάλαβα λάθος, αλλά στο ενημερωτικό μου σημείωμα ότι έπαιρνα τον Νοέμβριο το ίδιο ποσό φαίνεται ότι θα πάρω το Δεκέμβριο, με λίγα λόγια κανένα αναδρομικό ποσό δεν μου εμφανίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο ποσά θα είναι στο τέλος Νοεμβρίου στον λογαριασμό τράπεζας που έχομε την σύνταξη μας. Ενα της σύνταξης ΔΕΚ2017 και ένα των αναδρομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον υπολογισμό της επιστροφής αφαιρούνται οι τρείς μνημονιακές περικοπές, ενώ η περικοπή της ΕΑΣ δεν αφαιρείται διότι αυτή υπάγεται στις .... αντιμνημονιακές περικοπές, με αποτέλεσμα 150-200 ευρώ να πάνε περίπατο προς τους εισερχόμενους επενδυτάς. Τα ποσά που πρέπει να επιστραφούν πρέπει να αναφέρονται στο σημείωμα της συντάξεως Δεκεμβρίου, μικτά, κρατήσεις, καθαρά. Μόνο το εκλογικό επίδομα εδίδετο χωριστά και δεν φορολογείτο. Τι σημαίνει ότι θα μας τα δώσουν κάτω από το χέρι που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ενημερωση πως υπολογίζονται τα αναδρομικά περίθαλψης από 10/2013 εως και 6/2016.
    1)παιρνω οποιοδηποτε ενημερωτικο σημειωμα συνταξης απο 10/2013 εως 12/2014(έχω 15 μηνες συνολο)και κάνω τις πραξεις.ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΠΟΣΑ Χ 4% =....Α ποσό.Μετά ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ που γράφει το ενημερωτικό συνταξης - Α Ποσό Χ 15 μήνες=....Α Μικτό.
    2)Παιρνω οποιοδηποτε ενημ. σημ. συνταξης από 9(ένατο)/2015 εως 6/2016(για να υπολογίσω το διαστημα από 1/2015 εως 6/2016,δλδ συνολο 18 μηνες)και κάνω τις πραξεις.
    ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΠΟΣΑ - ΔΟΣΗ ΑΝΑΔΡ.Ν.4307/14(όσοι έχουν) Χ 6%=......Β ποσό. Μετά ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ που γραφει το ενημερωτικο συνταξης - το Β ποσό Χ 18 μήνες=.....Β Μικτό.
    3)Α Μικτό συν Β Μικτό=....Συνολο Μικτά
    4)Συνολο ΜΙΚΤΑ Χ 20%=...Φόρος
    5)ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΚΤΑ - ΦΟΡΟΣ =...ΠΛΗΡΩΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μη ξεχνάμε και την ταλαιπωρία των διορθωτικών δηλώσεων με αυτοπροσωπη παρουσία στις ΔΟΥ για επί πλέον φορολογία

      Διαγραφή
    2. Συναδελφε λογικά θα πρεπει να γινουν συμπληρωματικες δηλωσεις(όπως άλλα αναδρομικά) για τα αναδρομικα αυτά με την ταλαιπωρία και τα εξοδα που θα εχομε.Ι Σ Ω Σ όμως τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αναδρομικα να ειναι προεκτυπωμενα στο Ε1 του φορολογικου ετους 2017 σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ κωδικό και να μη χρειαστει να κάνομε. Θα το δουμε αυτό ΜΑΡ-ΑΠΡ 2018 τι θα ισχύσει στην βεβαιωση αποδοχων ή συνταξεων ΕΤΟΥΣ 2017.

      Διαγραφή
  7. Κάποιες ιστοσελίδες αναφέρουν και πληροφορούν :
    1)τις επόμενες ημερες το ΓΛΚ θα αναρτησει εκ νέου τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ των συντάξεων στα οποία θα φαίνεται και η επιστροφή της περίθαλψης με την σύνταξη ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (δεν το νομίζω) και
    2)μπορεί να δοθεί με την σύνταξη ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και η οποία θα πιστωθεί 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017,σε αντίθεση με αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.
    Απορώ όμως:μετά από τόσο θόρυβο και ανησυχία,το Γ.Λ.Κ.δεν έχει την ετοιμότητα να βγάλει μια ανακοίνωση έτσι ώστε να ηρεμησει και ενημερώσει τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπωσδήποτε έχει την κατάλληλη υποδομή το Γ.Λ.Κ.αγαπητέ συνάδελφε,αλλά,απλά αδιαφορεί!
      Η παραφιλολογία οργιάζει για το εν λόγω θέμα και δεν επιθυμώ να μπώ σ΄αυτή τη διαδικασία, για ευνόητους λόγους.
      Ο καθείς κρίνεται για την αξιοπιστία του από τις εν γένει ενέργειές του... Αναρτήσεις οι οποίες καταλήγουν στο τέλος σε ...φωτοβολίδες,δεν με εκπροσωπούν...

      Διαγραφή
  8. Στην συνταξη ΔΕΚ/2017 την 29/11/2017 (πληροφορίες)θα ειναι δυο ποσά στον λογαριασμο που εχομε την συνταξη μας.Ενα ποσό της συνταξης και ένα ποσό που θα ειναι τα αναδρομικά.Επρεπε κατά την γνωμη μου, το ΓΛΚ να βγαλει ανακοινωση (για τα αναδρομικα αυτά ,όπως γραφει και ο παραπανω συναδελφος) οπως με ημερομηνιες 16-11-2016,5-4-2017(αφορουν και οι δυο την ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ) ανακοινωσεις που τις βλεπουμε αυτες τις ανακοινωσεις Π Ρ Ι Ν δουμε το ενημερωτικο σημειωμα συνταξη μας του ΔΕΚ/2017(ή οποιουδηποτε άλλου μηνα και ετους) ή αναλογη ανακοινωση απο άλλη υπηρεσια ή υπουργειου για να ενημερωθουμε.Υπομονή εως 29/11/2017.Καλό μεσημέρι σ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε απόλυτο δίκαιο κ.Αποστολε.
    Αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα.
    Ένα ανοργάνωτο κράτος σε όλο του το μεγαλείο!!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαφώς αγαπητέ συνάδελφε,στην εποχή της Πληροφορικής,λειτουργεί με αντανακλαστικά της 10ετίας του ΄50-΄60!!
    Ελληνικό Δημόσιο,ο μεγάλος ασθενής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.