19 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Θανόντων Συζύγων (ΑΞ.Ι.Α)...


Ο Σύλλογος Θανόντων Συζύγων (ΑΞ.Ι.Α), με αφορμή την τραγωδία στη Δυτική Αττική, εξέδωσε τη κατωτέρω Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου.Υποσχόμαστε ότι θ’ αγωνισθούμε…

Υπό το φως του τραγικού απολογισμού της φονικής καταιγίδας που έπληξε τη δυτική Αττική, τα μέλη του συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. (Σύλλογος Συζύγων Θανόντων - Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη) αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη τους  για τα θύματα και την αμέριστη συμπαράστασή τους στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους και τις περιουσίες τους. 

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ένα φυσικό φαινόμενο στάθηκε ικανό να αναδείξει  τα σαθρά θεμέλια πάνω στα οποία εξακολουθεί να «χτίζεται» το μέλλον αυτής της χώρας. Η κρατική μηχανή δεν αδυνατεί αλλά, όπως αποδεικνύεται, αρνείται να μεριμνήσει για τις στοιχειώδεις δομές, ώστε να προστατεύσει τους πολίτες της έστω από μια καταιγίδα και τους αφήνει να θαφτούν στη λάσπη. Η αποποίηση και η μετάθεση ευθυνών αποτελούν πάγιες τακτικές και ο συνήθης δακρύβρεχτος συλλυπητήριος λόγος που εκφωνείται από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, όχι μόνο δεν είναι στο ελάχιστο ικανός να παρηγορήσει τη θλίψη, αλλά επιπλέον εξεγείρει συναισθήματα οργής για μια καταστροφή που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.  

Δεν μπορούμε να μη σταθούμε στο όνομα της κυρίας Πολυμεροπούλου, σύζυγος του εκλιπόντος Απόστρατου Αξιωματικού,που την ακούσαμε σε Τηλεοπτικό Σταθμό να συνειδητοποιείότι βρέθηκε στη θέση που βρισκόμαστε κι εμείς και δυστυχώς δεν θα είναι ως φαίνεται η μόνη (VIDEO).

Ως Σύλλογος συναισθανόμαστε την απέραντη θλίψη και την οργή της. Θέλουμε να τις αγκαλιάσουμε όλες και να τις υποσχεθούμε ότι θα αγωνιστούμε και για εκείνες, προκειμένου να βγούμε από το τέλμα στο οποίο μας έχει καταδικάσει το άρθρο 12 του Νόμου Κατρούγκαλου. Ένας νόμος που δημιουργεί νέα θύματα, βουλιάζοντας ολόκληρες οικογένειες στην απελπισία και την απόγνωση. Η καταδίκη δεν είναι αμετάκλητη όσο είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με κάθε νόμιμο τρόπο για την άρση της κατάφορης αδικίας εις βάρος μας, για τα δικαιώματα που μας καταπατούν και για τη ζωή που μας κλέβουν.


.

6 σχόλια:

 1. Αναρτήθηκε η σύνταξη Δεκεμβρίου στο ταξις παιδιά χώρις την επιστροφή εισφοράς ασθένειας!!!Γιατι ετσι;Έχουμε καμία πληροφορία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν θα πρόλαβαν θα ειναι η δικαιολογία!!!Ειναι δύσκολο να πατήσεις το κουμπί!!!Ε ρε σανό που μας ταΐζουν...μπεεε!!!Καλο απόγευμα αγαπητοί συνάδελφοι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ακουσα ,ότι θα είναι τα αναδρομικά της περιθαλψης,με ξεχωριστό ποσό στον λογαριασμό που μπαίνει η σύνταξη μας ,στο τέλος Νοεμβρίου.Θα το δείξει το επόμενο χρονικό διάστημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άκουσα,μου είπαν,μας είπαν,πιθανόν,ίσως,μπορεί.
  Χρειάζεται να ακούσουμε κάποιον.........;
  Ακούσαμε και είδαμε τον πρωθυπουργό να το εξαγγελει από τηλεοράσεως και με σοβαρό και υπεύθυνο ύφος.
  Τόσο σοβαρό,που ακόμα και ο πιο δύσπιστος τον πίστεψε.
  Μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται,αιθεροβαμεί και ψεύδεται.
  ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ.......
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Ή ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ;
  ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ .
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΘΑ.
  Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ΚΑΙ Κ Α Λ Ο Ξ Η Μ Ε Ρ Ω Μ Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.