6 Φεβρουαρίου 2018

Eπιστροφή 50 € στα Α.Τ.Μ. της Eurobank...



Τη δική της ..."λοταρία" στα Α.Τ.Μ. της διοργανώνει η τράπεζα Eurobank, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν 50 € στην κάρτα τους,ως επιστροφή. Συγκεκριμένα, χρησιµοποιώντας τα Α.Τ.Μ. της τράπεζας, έχετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 50 € Επιστροφή!

Η τυχερή συναλλαγή:
Μέσω της ενέργειας «Η τυχερή συναλλαγή»,το δώρο θα κερδίσουν 50 πελάτες της τράπεζας.

Η διαδικασία είναι απλή:
1.- Πραγµατοποιείτε τις συναλλαγές σας στα ΑΤΜ που βρίσκονται στους χώρους των καταστηµάτων της Τράπεζας, από την 01.02.2018 έως και τις 30.03.2018, χρησιµοποιώντας τη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας.

2.- Ζητήστε απόδειξη για τη συναλλαγή σας και δείτε άµεσα στο αποδεικτικό αν είστε εσείς ένας από τους
   - Η πίστωση των 50€ €πιστροφή θα γίνει έως τις 30.04.2018 σε ενεργή χρεωστική/πιστωτική κάρτα του πελάτη µε την οποία πραγµατοποίησε την τυχερή συναλλαγή και συµµετέχει στο πρόγραµµα Επιστροφή.
      - Σημειώνεται ότι η ενέργεια ισχύει μόνο για τα Α.Τ.Μ. που βρίσκονται σε καταστήματα Eurobank και νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και όχι σε αυτά που βρίσκονται εκτός του δικτύου του ομίλου, π.χ. σε πολυκαταστήματα.
     - Τα ευρώ που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης Επιστροφή, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.