28 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση για τη σύγκληση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου μας...


Το Δ.Σ.του Συνδέσμου μας γνωστοποιεί στα μέλη του ότι η πρώτη Γ.Σ.της 24-03-2018 παρήλθε χωρίς την προβλεπόμενη απαρτία. Η δεύτερη Γ.Σ.με όσα μέλη είναι παρόντα θα γίνει την 31-03-2018,ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00΄στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Λάρισας στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Παρακαλούμε τα μέλη μας που είναι οικονομικά τακτοποιημένα να προσέλθουν για ενημέρωση επί όλων των θεμάτων του Συνδέσμου, κυρίως όμως για να συζητηθεί η τροποποίηση του Καταστατικού.

Επειδή η τροποποίηση του Καταστατικού απαιτεί την παρουσία του 50% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, παρακαλούμε όσοι εκ των μελών επιθυμούν να συμμετάσχουν και έχουν οικονομικές υποχρεώσεις, να γνωρίζουν ότι μπορούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους προ της εισόδου τους στην αίθουσα για να γίνει απαραίτητη καταμέτρηση.

Διευκρινίζεται ότι τα μέλη που έχουν υποβάλλει Υπεύθυνη Δήλωση και γίνεται η κράτηση από το ΕΤΕΑΕΠ, Δ Ε Ν είναι οικονομικά τακτοποιημένα  αν οφείλουν συνδρομές παρελθόντων ετών.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι μπορείτε να υποβάλλετε προτάσεις και να συναποφασίσουμε επί όλων των θεμάτων,καθώς η Γ.Σ.είναι το κυρίαρχο όργανο του Συνδέσμου.-

         O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ                                             ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΖΑΧΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.