25 Ιουνίου 2014

Πέντε (5) βουλευτές της ΝΔ: Δώστε λεφτά στους ένστολους ...



Να μην ψηφίσουν την τροπολογία για τη μισθολογική αποκατάσταση των δικαστικών λειτουργών απειλούν πέντε γαλάζιοι βουλευτές. 
Ο όρος που θέτουν είναι να αποκατασταθού, παράλληλα και οι μισθολογικές αδικίες και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Ολόκληρη η ανακοίνωσή των πέντε βουλευτών της ΝΔ έχει ως εξής: «Η ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών, ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση, με την οποία αποκαθίστανται οι μισθολογικές αδικίες των δικαστικών λειτουργών, αποτελεί για τους δικαστικούς μια θετική εξέλιξη, με δεδομένο, την δήλωση του Πρωθυπουργού ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις.....>>
και για τους βουλευτές. Περιμένουμε όμως ταυτόχρονη κίνηση αποκατάστασης των μισθολογικών αδικιών των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που ήδη έχουν δικαιωθεί από την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του Σ.τ.Ε., έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερψηφίσουμε τη σχετική τροπολογία στη Βουλή». 
Την κοινή δήλωση αυή υπογράφουν οι: 
1).Ηλίας Βλαχογιάννης,βουλευτής Τρικάλων.
2).Ιορδάνης Τζαμτζής,βουλευτής Πέλλας.
3).Θεόδωρος Σολδάτος,βουλευτής Λευκάδος.
4).Παύλος Βογιατζής, βουλευτής Λέσβου και  
5).Δημήτριος Κυριαζίδης,βουλευτής Δράμας.

6 σχόλια:

  1. Μήπως τελικά ψηφίσουν και είναι ένα από τα συνηθισμένα τεχνάσματα υων συγκυβερνώντων; Ας είμεθα επιφυλακτικοί ως το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως τα ψηφισουν σε διαφορετικες ημερομηνιες;Δεν μπορει κατι τετοιο θα γινει,δεν μπορει.Δεν μπορει να ειναι τοσο ανοητοι και εμπαθεις.Παντως μπραβο στους Βουλευτες που μας στηριζουν.Να δουμε ομως αν θα το πανε μεχρι τελους.Παντως αυτη δεν ειναι Κυβερνηση,ειναι θιασος και μαλιστα πολυ κακος.Τους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Αποστολε,μηνες τωρα αναφερεστε σε μικρο καλαθι που πρεπει να κραταμε.Νομιζω πως οπως ειναι τα πραγματα,ας ειναι μικρο το καλαθι και γεματο,παρα μεγαλο η μικρο και αδειο.Ετσι για να ευθυμησουμε λιγο,κ.Αποστολε,γιατι αυτοι εχουν κανει μαυρη τη ζωη ολων των Ελληνων.Παντως και σημερα στις ειδησεις ακουσα τον απιθανο Σταικουρα να δηλωνει στη Βουλη των Ελληνων πως το θεμα των ενστολων θα ερθει με αλλη τροπολογια,μετα των δικαστικων.Δεν μπορουσε και δεν μπορει νσ κανει διαφορετικα,αφου η αποφαση του ΣτΕ εχει τον χαρακτηρα Νομου και η συμμορφωση της κυβερνησης υποχρεωτικη και επιβεβλημενη.Ακουσα επισης και τους πεντε Βουλευτες στην Βουλη.Μπραβο τους.Εστω κι αυτο το ελαχιστο αλλα ηχηρο.Παντως εγω προσωπικα,κ.Αποστολε,κραταω καλαθι,εστω μικρο.ΑΣ ΗΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ.Δεν ξερεις,κατι μπορει να αλλαξει και για εμας,προς το καλυτερο παντα.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου αγαπητέ συνάδελφε και ευελπιστώ ότι κάτι καλό θα βγεί στο τέλος...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.